Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

ΔΥΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ.Δύο κάτοικοι του Ιρκούτσκ Κοζάκοι o καπετάνιος Βλαντιμίρ Bragintsev, και ένας πρώην αστυνομικός τώρα είναι συνταξιούχοι, ξεκίνησαν για ένα μακρύ ταξίδι από τις 8 Μαΐου στη Σιβηρία . Για περισσότερο από τέσσερις μήνες οι προσκυνητές περπατούσαν περίπου 3.000 χιλιομέτρων, επισκέφθηκαν πολλές πόλεις όπως Krasnoyarsk, Κεμέροβο, Νοβοσιμπίρσκ, Ομσκ και άλλες ρωσικές πόλεις και κωμοπόλεις.

Οι προσκυνητές πρόκειται να περπατήσουν ως τα Ιερουσαλήμ για να προσκυνήσουν τα Ορθόδοξο χριστιανικό ιερά.

Οι προσκυνητές έχουν ένα συνηθισμένο τουριστικό οδηγό. Στα σακίδιά τους - μια σκηνή, υπνόσακους, ένα δοχείο, σπίρτα, προμήθειες τροφίμων και ένα κουτί φάρμακο. Αγοράζουν τα τρόφιμα με τις κάρτες των τραπεζικών τους λογαριασμών

Οι προσκυνητές συνήθως κοιμούνται στο δάσος στη σκηνή τους, αλλά μερικές φορές οι ξένοι τους επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Ο Bragintsev πιστεύει ότι το ταξίδι του στην Ιερουσαλήμ δεν θα πάρει τον λιγότερο από τέσσερα έτη, αλλά στο δρόμο του θέλουν να επισκεφτούν και τις μονές στο Solovki και Βαλαάμ για να προσευχηθούν για τους συγγενείς που σκοτώθηκαν στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Ιντερφάξ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: