Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 18 Μαΐου 2024

Πρωτοπρεσβύτερος Valentin Biryukov .Μόλις μαθαίνουμε να ζούμε στη γη . Κεφάλαιο Τριακοστό Έβδομο!!

Πρωτοπρεσβύτερος Valentin Biryukov .Μόλις μαθαίνουμε να ζούμε στη γη . Κεφάλαιο Τριακοστό Έβδομο!!Ο παππούς μου 


Ο παππούς μου Ρομάν Βασίλιεβιτς αγαπούσε να προσεύχεται. Ήξερα πολλές προσευχές από καρδιάς. Συχνά διάβαζε προσευχές για τους δαιμονισμένους: Ψαλμός 90, «Στον Βασιλιά των Ουρανών» και άλλα. Πίστευα ότι οι ιερές προσευχές μπορούσαν να βοηθήσουν οποιονδήποτε, ακόμα και τον πιο άρρωστο άνθρωπο. Πιθανώς, λόγω της παιδικής καθαρής πίστης του, ο Κύριος του έδωσε ένα τέτοιο δώρο που ήξερε εκ των προτέρων πότε θα του έφερναν τον δαιμονισμένο. 

 Τον έφερναν στην καλύβα, δεμένα χέρια και πόδια, και ο παππούς διάβαζε τις προσευχές, τον ράντιζε με αγιασμό - και ο άντρας που μόλις ούρλιαζε και κραυγάζει, ηρεμούσε και κοιμόταν αμέσως για 2 ώρες μετά τον παππού του. προσευχές. Οι μάγοι φοβόντουσαν τον παππού μου. Μπορούσε να τους επιπλήξει ευθέως. Όχι μακριά από εμάς ζούσε ο Γκαβριούχα ο μάγος. Όλοι τον ήξεραν. Πολλοί υπέφεραν από αυτόν και πήγαν στον παππού τους για βοήθεια. Ο παππούς με κάποιο τρόπο δεν άντεξε και πήγε σε αυτόν τον μάγο: "Gavrila Vasilyevich!" Αν συνεχίσεις να χαλάς τους ανθρώπους, θα διαβάσω τώρα μια προσευχή, μετά την οποία όλες σου οι πράξεις θα πέσουν πάνω σου, στα παιδιά σου, στα ζώα σου! - Ρομάν Βασίλιεβιτς! Συγγνώμη - δεν θα το ξανακάνω! - ο μάγος άρχισε να φασαριάζει. - Δίνεις τον λόγο σου; -Δίνω. Είναι δύσκολο να πούμε αν ο παππούς γνώριζε κάποια ειδική προσευχή κατά των μαγισσών. Νομίζω ότι είναι απίθανο. Διάβαζε τις συνηθισμένες, γνωστές προσευχές, αλλά με ιδιαίτερο ζήλο και φλογερή πίστη. Οι υπηρέτες του κακού το ένιωσαν αυτό και φοβήθηκαν τη χάρη. Λοιπόν, το γεγονός ότι οι μάγοι κατέληξαν με κάθε είδους προβλήματα, την απώλεια ζώων, ήταν αυτό που πήραν για τις πράξεις τους. Ό,τι έσπειραν, θέρισαν και... Ήταν ο παππούς Ρομάν Βασίλιεβιτς που με δίδαξε πώς να διαβάζω καλύτερα τον 90ό ψαλμό - «Ζωντανός στη βοήθεια του Υψίστου». 40 φορές ημερησίως, και για τους άρρωστους ανθρώπους, ιδιαίτερα εκείνους που καταλαμβάνονται από δαίμονες, είναι καλύτερο να διαβάζουν αυτόν τον ψαλμό από την καρδιά. 

Έχω πειστεί πολλές φορές για τη μεγάλη δύναμη αυτής της προσευχής αν προσευχηθεί με πίστη και μετάνοια. Έχει προσπαθήσει ποτέ κανείς, τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του, να διαβάσει ολόκληρο το Ψαλτήρι σε μια μέρα; Ποιος από εμάς προσπάθησε τόσο σκληρά; Κατά τη διάρκεια μιας ολόκληρης ημέρας φωτός, διαβάστε ολόκληρο το Ψαλτήρι - 20 καθίσματα. Διαβάζω. Εκπληκτικός. Εύκολα. Ήταν σαν να είχα μόλις βγει από ένα λουτρό - τόσο καλό. Δοκιμάστε το, άνθρωποι του Θεού, βρείτε χρόνο και προσοχή. Και πρέπει να το διαβάσετε όχι με κάποιο τρόπο, όπως μια εφημερίδα, αλλά να απορροφήσετε κάθε λέξη, να σκεφτείτε - έτσι ώστε να εισέλθει στην ψυχή, να αγιάσει, να καθαρίσει. Τότε όλη η δαιμονική δύναμη θα ξεπηδήσει από μέσα μας. Και παρόλο που το κήρυγμα του Σατανισμού λειτουργεί τώρα με πλήρη ισχύ, πρέπει να φοβόμαστε τις σατανικές επιρροές; Πόσο συχνά μας βασανίζει η αμαρτωλή ψυχή μας και ανοίγει πρόσβαση στον εχθρό. Μερικές φορές βρισκόμαστε ακόμη και κάτω από τη δική μας κατάρα. Μόλις όμως απομακρυνθείς από το κακό και κάνεις το καλό, όλα αλλάζουν αμέσως. Άλλωστε ο διάβολος δεν μπορεί να ανεχθεί τη χάρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια: