Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

..."ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!...(Πατέρας Τζάστιν Πάρβου)..."ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΑΣ!...(Πατέρας Τζάστιν Πάρβου)

 ..."Ας είμαστε ενωμένοι, έρχονται πολύ δύσκολες στιγμές, που θα μας καταγράψουν ως brutes. Ξέρω ότι τα λόγια μου αντιμετωπίζονται με μεγάλη αμφιβολία, αλλά έτσι θα είναι! Δεν λέω ότι το τέλος του κόσμου είναι τώρα , μόνο οι αρχικοί πόνοι, στους οποίους εφιστώ την προσοχή σας, γιατί δεν θα υπάρχουν ποιμένες και ιερείς να σας δώσουν μια εξήγηση, να σας εξηγήσουν το βάρος των καιρών που ζούμε.

 Ας κρατηθούμε σε πλήρη ενότητα και αγάπη για την ενότητα και την υπεράσπιση της Ορθόδοξης Εκκλησίας.  Είμαστε μια χούφτα ανθρώπων που χτυπήθηκαν από όλες τις πλευρές χωρίς κανένα έλεος.  Να ξέρετε ότι τίποτα δεν φοβίζει τον διάβολο περισσότερο από την αγάπη μεταξύ σας!  Για παράδειγμα ένας δαιμονισμένος.  Ένας δαιμονισμένος κυριεύεται από 3, 4, 5 δαίμονες και μερικές φορές τους ακούω να ουρλιάζουν και να λένε ότι μόνο η αγάπη τους διώχνει.  Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αυτός ο άνθρωπος της εποχής μας κυριεύεται από τον διάβολο, γιατί δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ μας.

 Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, αυτός ο άνθρωπος των ημερών μας κυριεύεται από τον διάβολο, γιατί δεν υπάρχει αγάπη μεταξύ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: