Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ (ΠΑΛΑΜΗΣ) ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΣΤΟ Ι. ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΑΙΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ


Συντάχτηκε από τον: Νικόλαο Κατή, της 28-04-2013.

Σήμερα της 28-4-2013 ο αγαπητός μας Ενοριακός Ναός του Αγίου Γεωργίου Περάματος, με πρωτοβουλία του πρωτοπρεσβύτερου π. Ιωάννου, το πρωί Κυριακή των Βαΐων, υποδέθηκε τεμάχια Λειψάνων προσαρμοσμένα σε παλάμη χειρός του τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου. Βλέπετε και της σχετική φωτογραφία όπου οι ιερείς, ο προϊστάμενος π. Ιωάννης και ο π. Αθανάσιος κρατούν ευλαβικά την παλάμη του Αγίου Γεωργίου.
Τα λείψανα του Αγίου Γεωργίου του θαυματουργού και εφόρου της ενορίας αυτής θα παραμείνουν και θα εκτεθούν σε λαϊκό Προσκύνημα κατά την Μεγάλη Εβδομάδα, της Αγία Ανάσταση και της Εβδομάδας της Διακαινησίμου, κατά την οποία εορτάζει και ο Άγιος Γεώργιος.
Σε όλους τους ευλαβείς χριστιανούς σας ευχόμαστε καλή και Αγία  Μεγάλη Εβδομάδα και Καλή Ανάσταση. Τέλος σας περιμένουμε στην πανήγυρη του Ναού μας την Δευτέρα της Λαμπρής, όπου όλες αυτές τις αγίες ημέρες θα μπορείτε να προσκυνήσετε τα χαριτόβρυτα ιερά λείψανα του Αγίου Γεωργίου. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: Λεωφόρος Δημοκρατίας 26 Πέραμα, τ.κ. 18863, Δήμος Περάματος, Νομός Αττικής, τηλ.: 210-4411990. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: