Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023

Υπέροχες καλές σκέψεις. Θαυμαστά γεγονότα από τόν σεβάσμιο Γερόντιο τόν διά Χριστόν σαλό!!!


 


Υπέροχες καλές σκέψεις

 

 

Όποτε ζητάμε βοήθεια από τον Σεβάσμιο Γερόντιο, μας απαντά θαυμάσια γρήγορα. Ο μεγαλύτερος της οικογένειας έβηξε ένα βράδυ, δεν μπορούσε να ξεκουραστεί, αν και βρισκόταν σε θεραπεία για αρκετές ημέρες και έπρεπε να είχε φανεί η πρόοδος. Μέσα στη νύχτα, μετά από όλες τις προσπάθειές μου να απαλύνω την κατάστασή του, μου έρχεται μια σκέψη: τι θα λέγατε να τον αλείψω με λάδι από το κερί του Ευσεβούς;

 

Πήρα λοιπόν το μπουκάλι που το είχα και το άλειψα στην προβληματική περιοχή. Έμεινα πολύ έκπληκτη όταν παρατήρησα ότι, μετά από λίγα λεπτά, το παιδί σταμάτησε να βήχει. Μετά την εμπειρία των προηγούμενων νυχτών, δεν είχα καμία ελπίδα να βελτιωθεί η κατάσταση. Έβαλα την ελπίδα μου στον Ευσεβή και περίμενα να δω πόσο θα διαρκούσε το αποτέλεσμα της θεραπείας εμπνευσμένης από μια καλή σκέψη. Το αγόρι σταμάτησε να βήχει όλη τη νύχτα, κατάφερε να ξεκουραστεί και η κατάστασή του βελτιώθηκε. Το πρωί, ο άντρας μου με ρώτησε με περιέργεια τι του έδωσα για να ηρεμήσει τόσο γρήγορα. Του είπα για το θαύμα που έκανε ο Ευσεβής και χαρήκαμε μαζί που μας βοήθησε.

Μια άλλη φορά, η πεθερά μου είχε πόνους στην πλάτη. Γνωρίζοντας ότι είχε την εικόνα του Ευσεβούς, του είπα να την βάλει στην πονεμένη περιοχή και θα έφευγε. Το έκανε και ο πόνος εξαφανίστηκε.

Λαμβάνουμε μεγάλη βοήθεια από τον Ευσεβή όταν απευθυνόμαστε σε αυτόν. Ίσως θα έπρεπε να του ζητάμε πιο συχνά να διώχνει τη σύγχυσή μας, να μας φωτίζει το δρόμο και να μας προστατεύει στις δοκιμασίες της ζωής.

 

Υ.Γ Υπέροχη καλή σκέψη και αφού γράψω τη μαρτυρία. Αν και είχε περάσει αρκετός καιρός από το ιαματικό χρίσμα, αποφάσισα να γράψω για αυτό αργότερα, και το υπέροχο είναι ότι την ίδια μέρα που ολοκλήρωσα το έγγραφο, ο μικρός χτυπώντας ένα δάχτυλο με παρακάλεσε να το αλείψω από τον Σεβασμιο Gherontie. Του ζήτησα να το πει άλλη μια φορά, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι το θυμόταν ακόμα και έμεινα κατάπληκτος πώς ακριβώς την ημέρα της συγγραφής της μαρτυρίας είπε αυτό και μου εξήγησε να τον γιατρέψω με άγιο μύρο.

Μεγάλη χαρά και ευλογία να γνωρίζουμε ότι μας προστατεύει ο Ευσεβής ς!

 

Μεσολάβησε. sc. Elena Frasinel,

Săliştea, κομητεία Alba


Δεν υπάρχουν σχόλια: