Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ PYUHTITSKOM ΣΤΗΝ ΕΣΘΟΝΙΑ.ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ

ΞΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ
ΚΕΛΛΙΑ
ΛΙΜΝΗ ΤΕΧΝΙΚΗ


ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ

Στην Εσθονία υπάρχει ένα γυναικείο μοναστήρι Pyuhtitskom γυναικείο μοναστήρι Ορθόδοξη στην Εσθονία

Πηγαίνετε στο Pyuhtitsu, και χτίστε ένα μοναστήρι - είπε ο πατέρας Ιωάννης της Κρονστάνδης, και έδωσε την ευλογία να χτιστεί στα δυτικά σύνορα της Ρωσίας στις αρχές του εικοστού αιώνα, ένα θαυμάσιο μοναστήρι.

Η εμφάνιση της Μονής σε αυτές τις πηγές, χρονολογία θέσεις που σχετίζονται με δύο σημαντικά γεγονότα που συνέβησαν στο XVI αιώνα στο χωριό Kuremäe ("πετώντας στο βουνό" στα εσθονικά): Το φαινόμενο της Παναγίας και η αγία εικόνα της. Η Αγία Μητέρα του Θεού ήταν εδώ στην εσθονούς βοσκούς και άφησε μια ευλογία με την ένδοξο εικόνα , της Κοίμησης της Θεοτόκου. Σύμφωνα με την ιστορία μια μέρα νωρίς το πρωί το καλοκαίρι, είδαν οι βοσκοί στο λόφο μια φωτεινή γαλάζια μορφή. Έτρεξαν προς το βουνό - το όραμα εξαφανίστηκε. Όταν απομακρύνθηκαν , εμφανίστηκε και πάλι στο . Τρεις φορές έγινε αυτό και ήταν η Βασίλισσα των Ουρανών. .

Αργότερα στο ίδιο άλσος της Εσθονίας αγρότες βρήκαν μια αρχαία εικόνα στα κλαδιά μιας βελανιδιάς, η οποία διατηρείτε ακόμα σαν ανάμνηση του γεγονότος. Αυτό η εικόνα είναι η Μητέρα του Θεού που ονομάζεται "Pyuhtitskaya" (ημέρα της γιορτής - 1 Ιουλίου, ).

Η Παναγία στην εικόνα παριστάνεται όρθια στο έδαφος σε ουράνια δόξα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: