Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ! Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ !


 Το χριστιανικό μας βιβλιοπωλείο ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ παρακολουθώντας την επικαιρότητα επανέκδοσε δύο σπάνιες και εξαιρετικές  θεολογικές  μελέτες οι  οποίες  αξίζει να μελετηθούν και να αξιοποιηθούν από όλους μας και ιδιαίτερα από τους Κληρικούς μας στα κηρύγματα τους, τις συζητήσεις τους αλλά κυρίως στο ιερό Μυστήριο της Εξομολογήσεως. 

 1. Η ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ,συγγραφέας ΑΡΧΙΜ. ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΧΑΛΟΦΤΗΣ (Ο ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΟΔΟΣΤΟΛΟΥ) ,έτος έκδοσης 1954 ,σελίδες 56 , τιμή 7 ευρώ. 
 2. ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑ (ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΑ ,ΑΜΒΛΩΣΙΣ ,ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ  ΒΙΑΙΑ  ΔΙΑΚΟΠΗ .ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ) , συγγραφέας ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΥΘΗΡΩΝ ΜΕΛΕΤΙΟΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ , έκδοση 1968, σελίδες 124 ,τιμή 9 ευρώ. 
Μαζί με τα δύο σημαντικά συγγράμματα θα σας στείλουμε - τιμής και πολλών ευχαριστιών ένεκεν -  και τον θαυμάσια λόγο του μακαριστού και αοιδίμου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ με θέμα ΛΟΓΟΣ ΠΑΡΑΙΝΕΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ τον οποίο εκφώνησε στην Σμύρνη την 1η Σεπτεμβρίου 1813 . Για τα νοήματα, τις παραινέσεις και την ρητορική δεινότητα του μεγάλου Κων/νου Οικονόμου τα σχόλια μας περιττεύουν ...
 Πληροφορίες - παραγγελιές ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, 6985807653, lambrospapanikolaou@gmail.com.
Σας ευχαριστούμε πολύ ! Με τις ευχές σας !

Δεν υπάρχουν σχόλια: