Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Γέροντας Γκριγκόρι Ντολμπούνοφ θαυμαστά γεγονότα!!!!

 


Γέροντας Γκριγκόρι Ντολμπούνοφ θαυμαστά γεγονότα!!!!

Μια υπέροχη επιστολή ήρθε από ένα μέλος της ομάδας μας για την υπέροχη βοήθεια του πατέρα Γρηγόρη.

"Γεια σας. Θέλω να μοιραστώ μια προσωπική ιστορία της ευγενικής βοήθειας του πατέρα Γρηγόρη.
Με εκτίμηση , Γιούλια Βαβίλοβα.

Πρωτοφανής περίπτωση. Ο Μέγας Θεός μας αφαίρεσε
μια στιγμή μεγάλης θλίψης . Δεν το περιμέναμε αυτό... Ο πατήρ Γρηγόριος μας βοήθησε! Αυτό το περιστατικό συνέβη στην οικογένειά μου πριν από 2 χρόνια. Ο σύζυγός μου, ένας ανεκκλησιαστικός άνδρας, δεν αναγνωρίζει ακόμη πλήρως το γεγονός ότι σε μια δύσκολη κατάσταση ζωής έλαβε τη θαυματουργή βοήθεια του αγίου, δίκαιου πατέρα, του πατέρα μας Γρηγορίου του Νίζνι Νόβγκοροντ. .. Ο Βαντίμ (αυτό είναι το όνομα του συζύγου μου) πριν από πολλά χρόνια αγόρασε ένα οικόπεδο με στόχο κάποια μέρα, όταν παρουσιαστεί οικονομική ευκαιρία, να χτίσει ένα σπίτι σε αυτό. Όμως η ώρα πέρασε και η ευκαιρία δεν εμφανίστηκε. Υπήρχε όμως η ευκαιρία να φέρουμε φυσικό αέριο στα σύνορα της τοποθεσίας σε μια αρκετά ελκυστική (εκείνη την εποχή) τιμή. Τώρα αυτό μπορεί να γίνει δωρεάν)), αλλά στη συνέχεια έπρεπε να πληρώσετε 60.000 ρούβλια. Είναι αλήθεια ότι υπήρχε μια ρήτρα στη συμφωνία με την Gazprom που δεν δώσαμε σημασία. Είπε ότι μέσα σε δύο χρόνια πρέπει να ολοκληρώσουμε το σπίτι και να θέσουμε σε λειτουργία εξοπλισμό αερίου. Δεν ολοκληρώσαμε το χτίσιμο του σπιτιού, οπότε δεν ανοίξαμε το γκάζι. Μετά από αρκετά χρόνια, η Gazprom μας ειδοποίησε με επιστολή ότι πρέπει να πληρώσουμε πρόστιμο 250.000 ρούβλια για μη τήρηση της συμφωνίας. Το να πούμε ότι δεν είχαμε τέτοιο ποσό τότε σημαίνει να μην πούμε τίποτα. Τρία παιδιά, έλλειψη μόνιμης δουλειάς από τον άντρα μου, αυξανόμενα έξοδα... Γενικά, αυτό το πρόστιμο δεν χωρούσε στον προϋπολογισμό μας. Επιπλέον, ειλικρινά θεωρήσαμε άδικη αυτή την απόφαση. Ναι, υπήρχε μια ρήτρα στο συμβόλαιο που έλεγε ότι έπρεπε να ολοκληρώσουμε το σπίτι, αλλά δεν υπήρχε λέξη για κυρώσεις σε βάρος μας εάν δεν εκπληρωθεί αυτή η ρήτρα. Καλύψαμε όλα τα έξοδα της Gazprom που σχετίζονται με την εγκατάσταση της γραμμής φυσικού αερίου στο χώρο μας. Έτσι, πριν από την εταιρεία (κατά τη γνώμη μας) ήμασταν καθαροί. Αλλά πώς να πάμε κόντρα σε έναν τέτοιο γίγαντα όπως η Gazprom;! Απευθυνόμενοι σε έναν δικηγόρο που γνωρίζαμε, επιβεβαιώσαμε μόνο τους φόβους μας.  - Οι πιθανότητες είναι ελάχιστες. Η Gazprom είναι ισχυρή. Τώρα δοκιμάζεστε σε ένα νέο σύστημα λήψης κεφαλαίων από τον πληθυσμό. Αν τα καταφέρουν, φανταστείτε πόσες παρόμοιες περιπτώσεις θα πετάξουν μακριά σαν αντίγραφο άνθρακα. «Ας προσπαθήσουμε να διασκεδάσουμε», είπε η Όλγα, μια εξαιρετική δικηγόρος και σύζυγος του φίλου του Βαντίμ.

Το πρώτο δικαστήριο στο Dzerzhinsk αναγνώρισε την αλήθεια μας. Αλλά, φυσικά, η Gazprom προχώρησε παραπέρα. Το επόμενο δικαστήριο (Συνταγματικό) ήταν στο Σαράτοφ. Δεν μπορούσαμε να πάμε εκεί. Είπα στον Βαντίμ ότι έχουμε μια ακόμη περίπτωση (εννοεί τον πατέρα Γρηγόριο), αλλά ο σύζυγός μου βασίστηκε μόνο στην ικανότητα του δικηγόρου του. Την ημέρα της δίκης, νομίζω, μετά το πέρας της ακροαματικής διαδικασίας, ο
Η ίδια πήγα στον τάφο και στράφηκα στον ιερέα με αυτά τα λόγια: «Πάτερ Γρηγόριο, δικαστέ. Αν κάνουμε λάθος, ας μας τιμωρήσει το δικαστήριο, αλλά αν δεν είναι δικό μας λάθος, αποτρέψτε την απειλή, αν είναι το θέλημα του Θεού». Την επόμενη μέρα, μια απόφαση που δεν ήταν υπέρ μας εμφανίστηκε στον ιστότοπο του δικαστηρίου. Λοιπόν, ας είναι έτσι. Σε αυτό ηρέμησα. 

Μερικές εβδομάδες αργότερα, μια ενθουσιασμένη Όλγα τηλεφώνησε στον Βαντίμ και είπε:

«Βαντίμ, φαντάζεσαι;» Πρωτοφανής περίπτωση! Στον ελεύθερο χρόνο μου κοιτάζω την ιστοσελίδα του δικαστηρίου του Σαράτοφ και... η απόφαση για την υπόθεσή μας εξαφανίστηκε! Λίγες μέρες μετά κοίταξα, και υπήρχε μια εντελώς αντίθετη λύση! Το Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε τον ισχυρισμό της Gazprom! Δεν τους χρωστάς τίποτα!!! Κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ στη νομική πρακτική, όπου λήφθηκε ή άλλαξε απόφαση χωρίς συνάντηση! Αυτό είναι απλά αδύνατο! 

- Λοιπόν, όλα είναι απολύτως ξεκάθαρα για μένα. «Για τον πατέρα Γρηγόριο, τίποτα δεν είναι αδύνατο», απάντησα έκπληκτος ο άντρας μου αφού μου μετέφερε τη συζήτηση με την Όλγα. «Θα ήταν ωραίο να ευχαριστήσω τον μεσολαβητή», πρότεινα στον άντρα μου.

Δυστυχώς, πήγα μόνος μου στον τάφο του πατέρα  με ευγνωμοσύνη. Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τι εμποδίζει τον Vadim να κάνει ένα βήμα προς ένα θαύμα, γιατί η βοήθεια είναι τόσο πραγματική και προφανής.

Βοήθησε, Κύριε, όλους εκείνους που υποφέρουν και βαρύνονται να λάβουν βοήθεια γεμάτη χάρη από μια ανεξάντλητη, θαυματουργή πηγή, τον αγαπητό μας πατέρα, τον άγιο, δίκαιο Πατέρα Γρηγόριο! 

 Ζητώ επίσης ιερές προσευχές για εμάς τους αμαρτωλούς, τους υπηρέτες του Θεού Vadim και Julia.       

Δεν υπάρχουν σχόλια: