Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Μαρτίου 2024

ΉΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΏ ΕΚΕΊ!!!Σήμερα συμπληρώνονται 12 χρόνια από την κοίμηση του πατρός Κυρίλλου Γεραντώνη. 🌷

Στο πασχαλινό βιβλίο της Άννας Ιακώβου «Πάσχα και ήμουν εκεί!» θα βρείτε στο τέλος του μια πολύ ξεχωριστή μαρτυρία του πατρός Κυρίλλου που αξιώθηκε θαυματουργικά να κρατήσει στα χέρια το τίμιο σώμα του Χριστού. Ένα συγκλονιστικό γεγονός μετά από το οποίο ο γέροντας μπορεί να πει «Ήμουν κι εγώ εκεί!» 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Με κείμενα απλά και κατανοητά η συγγραφέας Άννα Ιακώβου μεταφέρει τα παιδιά στην εποχή του Χριστού και στις μέρες της πρώτης Μεγάλης Εβδομάδας. Ντυμένα με τα ρούχα εκείνης της εποχής, βρίσκονται κοντά στον Κύριο και τους Μαθητές Του και βιώνουν με τρόπο πνευματικό τα συγκλονιστικά γεγονότα των Παθών και της Ανάστασης. 

Η εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά είναι εξαιρετική, όπως άλλωστε ταιριάζει στο θέμα. Η σύλληψη των εικόνων και η λεπτομερής και υψηλής αισθητικής υλοποίησή τους είναι κάτι που θα συναρπάσει τα παιδιά. Παρά το γεγονός ότι το θέμα των Παθών του Κυρίου είναι δύσκολο στην παρουσίασή του σε αυτή την ηλικία, τόσο η συγγραφέας, όσο και η εικονογράφος το προσέγγισαν με πολλή τρυφερότητα και σεβασμό στην παιδική ψυχή.

Για παραγγελίες: https://bit.ly/40leI7S

Εκδόσεις Άθως
Κεντρική διάθεση: Eκδόσεις Σταμούλη
Αβέρωφ 2, 104 33, Αθήνα,
Τηλ. 210 – 52 38 305,
info@stamoulis.gr,
www.stamoulis.gr
www.athospublications.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: