Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Μαρτίου 2024

ΝΈΑ ΈΚΔΟΣΗ!!!Το χριστιανικό βιβλιοπωλείο "ΠΑΛΑΙΟΝ ΕΚ ΝΕΟΥ" κυκλοφόρησε δύο (2) σπανιότατα βιβλία σε ακριβή επανέκδοση.

Δύο βιβλία για δύο μεγάλες μορφές της Ορθόδοξης Εκκλησίας μας.

Δύο Θεοφώτιστους Πατέρες και Διδασκάλους της Εκκλησίας μας οι οποίοι με την αγία ζωή τους, τους αγώνες τους και τα άγια συγγράμματα τους ανεδείχθησαν παγκόσμιοι φωστήρες της Τρισηλίου Θεότητος.

Δύο Πατέρες οι οποίοι λάμπρυναν τον Πατριαρχικό θρόνο της Εκκλησίας της Αλεξάνδρειας και δικαίως ο ιερός υμνωδός γράφει για αυτούς << ... νικηταί τροπαιοφόροι γεγόνατε ,...την Εκκλησίαν μεγάλως κοσμήσαντες ,...>>.

Το πρώτο είναι το - Ο ΑΓΙΟΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με συγγραφέα τον επιφανή και λόγιο Αρχιμανδρίτη Νεόφυτο Παγίδα ο οποίος υπήρξε Πρωθιερεύς της ρωσικής Εκκλησίας.

Την επανέκδοση μας αυτή την αφιερώνουμε στον Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. Θεόδωρο τον Β ΄ ως ταπεινή ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους κατά Θεόν κόπους του στον ευαγγελισμό των ψυχών των εν Αφρική αδελφών μας στην αγάπη, στην θυσία και στην Ανάσταση Του Θεανθρώπου Χριστού.

Έτος έκδοσης 1891, σελίδες 126, τιμή 12 ευρώ.

Το δεύτερο είναι - Ο ΜΕΓΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΟΥ με συγγραφέα τον τότε Αρχιμανδρίτη και μετέπειτα Μητροπολίτη Κορινθίας και Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Μιχαήλ Κωνσταντινίδη.

Έτος έκδοσης 1937, σελίδες 282, τιμή 20 ευρώ.

Μαζί με την παραγγελία σας θα λάβετε τιμής ένεκεν σε άριστη επανέκδοση την θαυμάσια και εκτενή ομιλία του μακαριστού Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως και αργότερα πρ. Μεσσηνίας Πολυκάρπου Συνοδινού -- Ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ η οποία εκφωνήθηκε και τυπώθηκε από τον ίδιο το 1921 στα εκατό χρόνια από το μαρτυρικό του θάνατο.

Πληροφορίες - παραγγελίες: Λάμπρος Παπανικολάου (698 5907653)


Δεν υπάρχουν σχόλια: