Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 16 Μαρτίου 2024

Μάρτυς Evdochia [Mahankova] Chudinovskaya (1870-1948)!! Σύντομα....."Σύντομα, στο Τσελιάμπινσκ, οι Κινέζοι θα πίνουν τσάι, ναι, ναι, θα πίνουν τσάι. Σήμερα έχετε εικονίδια, αλλά θα ζήσετε σε σημείο που θα βάλετε ένα εικονίδιο ανάμεσα στους τοίχους στο διάδρομο και θα προσευχηθείτε σε αυτό. μυστικό. Για αυτό θα φορολογηθείτε βαριά για κάθε εικονίδιο και δεν θα έχετε με τίποτα να πληρώσετε.

 Και θα φτάσεις στο σημείο που όλοι οι πιστοί θα εξοριστούν στα βόρεια και θα προσεύχεσαι και θα τρέφεσαι με ψάρια, και όσοι δεν θα εξοριστούν θα εφοδιάζονται με παραφίνη και λάμπες, γιατί δεν θα υπάρχει φως.
    
 Συγκεντρώστε τρεις ή τέσσερις οικογένειες σε ένα σπίτι και ζήστε μαζί.  Πάρε ένα κομμάτι ψωμί, πήγαινε στο κελάρι και φάε.  Αν δεν το κάνετε, θα σας το πάρουν ή ακόμα και θα σας σκοτώσουν γι' αυτό.

 Σύντομα θα ανοίξουν εκκλησίες, ακόμη και σε μέρη όπου έχουν αποκοπεί το πρόσωπο της γης, και θα ανοίξουν πολλές νέες.  Μην κρίνετε τους νέους παπάδες, όποιοι κι αν είναι αυτοί.  Ακούστε τι λένε από τον άμβωνα, ακούστε τα κηρύγματα τους, αλλά μην πάρετε μέρος στις πράξεις τους».

 ...

 Μια μέρα, ο Dunyuška [n.n.  έτσι την φώναξαν οι γνωστοί της] κάθισε, κάθισε, φαινόταν να κοιμάται, μετά ήρθε στο λίκνο με το παιδί και το τρύπησε με έναν άξονα: «Έτσι θα γίνει!»
 - «Γιατί της το έκανες αυτό, Ντουνιούσκα;», τη ρωτήσαμε.
 - «Δεν το έκανα εγώ, όλοι το έκαναν» και μας έδειξε πώς θα σκοτωθούν όλα τα παιδιά των Ρώσων με ξιφολόγχες.
 - «Όταν σε πάνε στα βασανιστήρια, μη φοβάσαι. Ο γρήγορος θάνατος είναι καλύτερος από τη σκλαβιά», προειδοποίησε η μακαρία!

 Η Fericita ρωτήθηκε: «Πότε θα είναι, μητέρα;».
 «Στην αρχή θα ανοίξουν εκκλησίες και δεν θα πάει κανείς σε αυτές, μετά θα χτιστούν και θα στολιστούν πολλά όμορφα σπίτια, αλλά σύντομα δεν θα μένει κανείς εκεί, θα έρθουν οι Κινέζοι, θα τους πετάξουν όλους στο δρόμο. Και πότε θα γίνει αυτό συμβαίνει - είναι μυστήριο. Ένας άνθρωπος μου είπε ότι θα γίνουν δύο Πάσχα στο τέλος του κόσμου. Ένα σωστό και ένα λάθος. Το ιερατείο θα γιορτάσει το λάθος και θα ξεσπάσει πόλεμος...».

 Μάρτυς Evdochia [Mahankova] Chudinovskaya (1870-1948)

Δεν υπάρχουν σχόλια: